Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

merry christmas !!! HOHOHO



Τα χριστουγεννα πλησιαζουν οι κατοικοι του στρρρρουμφοχωριου μας την κανουον για τις εξωτικες πατριδες τους (βλ . κορινθο αγρινια,πατρα,κρητη). Μελομακαρονα κουραμπιεδες βασιλοπιτες θα εξαφανιζονται σε χρονο dt . οι κατσαριδες φοιτητες 8α φροντισουν για αυτο.Θα τους προσεξουμε στον γυρισμο τους με την καμπουρα (σαν καμηλα) αλλα απο μπροστα. αποθεμα ''μανουλας'', μεχρι τα επομενα εδεσματα του πασχα

στολισμενα δεντρα,φωτακια παντου ,δωρα δωρα δωρα κ αλλα δωρα (βλ.50ευρω απο την νονα-γιαγια),μια ζεστη μοκετα να πηγαινει με την πιτζαμα καλτσουλες και μια ζεστη σοκολατα.και μια μυρωδια να ερχεται απο την κουζινα.Οι τυχεροι της υποθεσης μπορει να απολαυσουν 3μερα σε χιονοδρομικα μιας και ο καιρος θα γινει λιγο πολυ χριστουγεννιατικοσ με χιονια και παγωνια.
Αλλα ακομα και απο μια τοσο χαρουμενη γιορτη , δεν λειπουν καποια σπαστικα για ενα φοιτητη πραγματα, οπως αχρηστα ρεβεγιον με ξεχασμενες θειες και γειτονες να σου πασπατευουν το μαγουλο και να σου κανουν τις 3 απαγορευμενες και ενοχλιτικες ερωτησεις :`τελειωνεις ?``ποσα μαθηματα χρωστας ?-κανενας σοβαρος δεσμος ?παλιοι φιλοι και γνωστοι που συναντας και μετα το "γεια τι γινεται ?"υπαρχει ενα διαστημα σιωπης ,εεεμμ κρυο φετος ?να παμε για ενα καφε πριν φυγεις !
-εννοειται !και το ρωτας ?
-εχεις το τηλεφωνο μου ?
-οχι
-οκ !θα τα πουμε !
Ααχχ αυτες οι μικρες αλλα ανεπαναληπτες στιγμες των Χριστουγεννων........

απο το επιτελειο του αγαπημενου site σας σας ευχομαστε ΧΧΡΡΡΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ !
(Παρ ολα αυτα ο Η1Ν1 συνεχιζει να σκοτωνει . ευχαριστουμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου